Martinov pohod 2019

Tudi letos se bliža Martinovo, ki nekako zaključuje jesensko delo in je pri nas splošno priljubljen praznik, še posebno zato, ker se okrog tega dne mošt spremeni v vino, to pa je dober razlog za veselje in praznovanje.


Vabimo Vas, da se nam pridružite na Martinovem pohodu v soboto, 9. novembra 2019 ob 9:00 uri izpred mesarije Kokol v Dolanah.


Na letošnjemu pohodu se nam bodo pridružili čebelarji, tako da bo ta pohod, pohod planincev in čebelarjev. Skupaj nam bo še lepše. Dobrodošli tudi člani drugih društev in ostali zainteresirani.

Martinovo 2019


Pot nas bo vodila po neoznačeni poti proti Hrastovcu, nato se priključi na del Bračičeve planinske poti po lepi označeni poti na Vrbajnščak nato do cerkve svete Ane in nazaj do izhodišča. Med potjo bo priskrbljeno za kakšno kapljico iz nahrbtnika, po možnosti se ustavimo tudi v kakšni kleti da poskusimo mlado vino.


Pohod bomo zaključili predvidoma ob 15:00 na izhodišču kjer bo priskrbljeno za dobro hrano in pijačo.


Pot je lahka, primerna za vse generacije. Opremite se vremenu primerno, obujte primerno pohodniško obutev, priporočamo pohodniške palice. Pohod vodi vodnik PZS Vili Jurgec s sovodniki in člani čebelarskega društva Cirkulane.


Zaradi lažje organizacije prosim potrdite svojo udeležbo na 041554657 Vili Jurgec in Milan Kolednik na mobilni telefon 031 476 951 do četrtka, 7.11.2019. Na teh številkah dobite tudi vse ostale informacije.


Veselimo se srečanja z vami!


Planinsko društvo Cirkulane in Društvo čebelarjev Cirkulane.