Pohod po Pohorju - preložen

Pohod po Pohorju z druženjem se zaradi objektivnih okoliščin iz 21.8.2021, prestavi do nadalnjega. Trasa in urnik ostajata enaka. Prosimo spremljajte obvestila na naši spletni strani in obvestila društva preko e-pošte.

Toerej vabljeni na krožno turo po Pohorju: Framska dolina - Slap Skalca - Mariborska koča - razglednik (Bellevue) – Framska dolina (zaključek in druženje)

Pohorje 2021

Prevoz in izhodišče: Pohodniki se zberemo ob 8.00 uri na parkirišču »pljučne bolnišnice« na Slivniškem Pohorju. Od tam se bomo skupaj zapeljali do našega izhodišča: Framska dolina na Slivniškem Pohorju, (hišna št. Slivniško Pohorje 16). Hoje bo 4 ure in sicer si bomo po slabi uri hoje že lahko ogledali bistri Slap Skalca. Nadaljujemo do Mariborske koče, kjer bo priložnost za počitek in kavico. Vzpeli se bomo še do razglednika, blizu hotela Bellevue in se vračamo po krožni poti nazaj na naše izhodišče Framska dolina na Slivniškem Pohorju. Tam bomo imeli prosto druženje s piknikom, zaključek leta 2020 (namesto uradnega občnega zbora).

Zahtevnost in oprema: Pot je manj zahtevna, primerna za vse pohodnike. Priporočamo primerno planinsko opremo, pohodne palice in zaščito proti klopom.

Prijave: Udeležbo prosim potrdite na GSM: 041 554 657 (Vili) ali 031 376 640 (Božo).

Varen korak! vam želi VO in UO PD Cirkulane.

Lepo vabljeni!