Dvodnevni pohod na Triglav

Tudi letos organiziramo dvodnevni pohod na Triglav, ki bo 31. 7. 2015 in 1. 8. 2015.

• Program pohoda
Udeleženci pohoda se zberemo ob 3.00 uri zjutraj pred šolo v Cirkulanah, od koder nas bo odpeljal avtobus v smer Krajnska gora do doline Krme. Pot začnemo s 6 - 7 urno hojo do Kredarice. Pot ni zahtevna. V primeru izražene želje posameznika, nas lahko ta počaka na Kredarici. Pot od Kredarice do vrha Triglava traja približno uro in pol v eno smer. Vračamo se po isti poti nazaj do koče na Kredarici, kjer tudi prespimo. Naslednje jutro nadaljujemo pot nazaj v dolino in proti domu.

aktivnosti triglav 2

Vir slike: http://www.bohinj.si/

• Oprema: planinski čevlji, čelada, rokavice, oblačila primerna vremenskih razmeram ter rezervna oblačila, pohodne palice (priporočljive), obvezna zaščita proti soncu in dežju. Hrana in pijača iz nahrbtnika – možnost toplega obroka v koči iz dnevne ponudbe.
• Prevoz: predvidena cena prevoza je 30 €, glede na število prijavljenih se stroški zmanjšajo oz. povečajo.
• Prenočišče: cena za člane planinskega društva v sobah je 19,40 €, na skupnih ležiščih (sobe 13 €) za nečlane pa 23 € na skupnih ležiščih (sobe 33 €).
• Prijave: se zbirajo pri predsedniku planinskega društva, Viliju Jurgecu, do srede, 22. 7. 2015. Ob prijavi se pobira akontacija 20 €, ki je obvezna! Za vse ostale informacije lahko pokličete na GSM 041-554-657.
• Pohod bodo vodili vodniki PZS, ki so vodniki v PD Cirkulane, s pomočniki.

Želimo vam veliko lepih in prijetnih trenutkov na pohodu!
Vabi UO PD Cirkulane